KERSTGROET
Door: Frans van Buuren
Blijf op de hoogte en volg Frans van Buuren
19 December 2025 | Panama, Puerto Lindo
We vertrokken 21 oktober naar onze boot in Panama. Nog even wat onderhoud en dan naar de Cayman eilanden, Mexicaanse eilanden, Belize en Guatemala.
Maar het liep allemaal anders.
Het onderhoud duurde tot 21 november, een kist onderdelen uit Nederland werd pas 26 november vrijgegeven en toen we eindelijk konden vertrekken bleek de computer van de stuurautomaat kapot. De nieuwe kwam op 17 december pas in ons bezit.
Nu kunnen we weg maar willen de kerst niet op zee doorbrengen.
Een kerstgevoel krijg je wel niet in Panama. Amper versiering, 30-35 graden, geen kerstmuziek, geen kerstgerelateerd eten.
We moeten er zelf maar wat van maken en op de San Blas zou nog wel wat te doen zijn.
Daarom blijven we in iedergeval met de kerst nog in de San Blas in Panama en gaan daarna weer verder.
Iedereen een hele fijne kerst en een geweldige jaarwisseling. Tot volgend jaar. Liefs Frans en Janny.
19 December 2025 - 23:09
Monique :
Jullie ook een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar
20 December 2025 - 15:42
Jan En Elly Van Leeuwen :
Fijne dagen en behouden vaart.
21 December 2025 - 22:02
Brigit:
Maak er een gezellige kerst van en een avontuurlijk nieuwjaar!
22 December 2025 - 15:11
Saskia Van Der Post:
Hele fijne kerstdagen en een spetterend 2026 (spetterend van de druppels op het dek) Dat er nog maar vele mooie zeemijlen bij komen en veel moois te zien is.